Om mig

Om mig

Jeg er universitetsuddannet psykolog og blev autoriseret af Dansk Psykolognævn i år 2005.       

 

Jeg er også godkendt specialist i både psykoterapi og i klinisk psykologi og har været dette siden år 2010. 

 

Endelig blev jeg i starten af 2017 godkendt som specialpsykolog inden for psykiatri.


Aktuelt arbejder jeg ca.2 dage om ugen i min selvstændige praksis (oftest mandage og torsdage).      Resten af ugen arbejder jeg i "Det palliative team" på Regionshospitalet Randers.Jeg har arbejdet med og har erfaring indenfor:


De sidste 14 år har jeg arbejdet indenfor voksenpsykiatrien, hvor jeg bla. har arbejdet psykoterapeutisk med mange forskellige psykiske lidelser og psykologiske problemstillinger.

 

Fx kan nævnes forskellige sværhedsgrader af: Angstlidelser, depressioner, personlighedsforstyrrelser, traumebehandling samt lettere former for PTSD.


Derudover har jeg erfaring i at behandle og hjælpe unge (fra 15år) og voksne som ikke hører ind under psykiatrien bla. fra mit arbejde i et krisecenter i Århus, fra misbrugscentret i Viborg og fra det palliative team på Regionshospitalet Randers.

Det kan fx være hjælp i forhold til akutte krisetilstande i forbindelse med vold, røveri o.lign.                      Livskriser i forbindelse med fx tab, skilsmisse og sorg samt lettere psykiske lidelser eller problematikker indenfor fx angst, depression, stress, spiseforstyrrelser, misbrug samt bearbejdning af tidlige traumer (fra opvæksten) eller mangeltilstande.Terapiretninger og metoder:

 

I mit arbejde benytter jeg forskellige evidensbaserede metoder, dvs. metoder som gennem forskning har vist sig at være virkningsfulde, også på lang sigt.

                                               

Jeg er således efteruddannet inden for forskellige terapeutiske områder, bla. den kognitive-, den psykodynamiske- og den interpersonelle retning

 

Derudover er jeg i gang med at uddanne mig inden for hypnoseområdet, ligesom jeg i et vist omfang og når det giver mening i det terapeutiske arbejde inddrager drømmearbejde og andre former for symbolarbejde i terapien.